Adatvédelmi Nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Adatvédelmi nyilatkozat
 Az Ön által megadott adatokat a www.magnumfutes.hu weboldalt üzemeltető BIOKOPRI Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve ha igényli, akkor az akciós vagy kedvezményes ajánlatok hírlevélben való küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a BIOKOPRI Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

 

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a BIOKOPRI Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.magnumfutes.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a weboldalunkon regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: BIOKOPRI Kft.

A szolgáltató székhelye: 6500 Baja, Mártonszállási út 10.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@biokopri.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 03-09-117957

A szolgáltató adószáma: 14727667-2-03

A szolgáltató telefonszáma: 06 79 / 320-058

Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: FastWare BV
 A tárhely-szolgáltató címe: The Netherlands, 4611 LN Bergen op Zoom, Auvergnestraat 4.
 A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@fastware.nl
 A tárhely-szolgáltató weboldala: www.fastware.nl

Padlófűtés Varázsló

Kezdés
Konfigurál