MAGNUM Outdoor Cable kültéri fűtőkábel

Főleg nagyobb kültéri felületekre, mint a rakodóterületek, kocsibejárók vagy parkolók felhajtói, melyek hó- és jégmentesítése,

a vezetés biztonságának garantálása miatt szükséges.
A MAGNUM kültéri fűtőkábel közvetlenül, a beton megerősítéséhez használt szerelőrácshoz erősíthető. Aszfaltba való telepítéskor célszerű a fűtőkábelt egy vékony betonrétegbe tenni, majd arra fektetni a szükséges aszfalt réteget, vagy rétegeket. Térkő alá való telepítés során a fűtőkábel a térkő alatti homokba vagy apró szemcse méretű zuzott kő régetbe kerül rögzítésra.
Míg kültéri csemperagsztóba rögzített hideg burkolat esetén, a 30 W/m teljesítményű kábelek hőteljesítménye csak ritka esetekben indokolt. Ebben az esetben a fűtőkábelnek a hidegburkolat felszínéhez való fizikai közelség miatt akár a 150 Watt/m2 tejesítményű normál beltéri elektromos fűtőszőnyeg is kielégítő hó- és jégolvasztási teljesítményt biztosít.

A MAGNUM Outdoor Cable kültéri elektromos fűtőkábel 30 Watt/méter egységnyi hőteljesítménnyel készül. Kettős tokozású, ahol a külső tok egy magas hőállóságú burkolat, mely a mechanikai sérülések ellen véd és a frissen öntött aszfalt 170-180°C-os hőmérsékletének is ellen áll. A magas hőállóságot a PTFE (Teflon) réteg, melyet kívülről egy, a vegyi anyagoknakis  jól ellenálló PVC réteg burkol. A fűtőkábeleket közvetlenül egy belső alumínium tokozás a fűtőkábelek elektromágneses sugárzását szűri ki, az ellen nyújt védelmet. Így a kábel nem okozhat interferenciát a mobiltelefonokban, elektromos garázskapu nyitó vagy biztonsági rendszerekben, stb.

 

A MAGNUM Outdoor kültéri fűtőkábelek fejlett technológiáját két kültéri szenzor (kültéri hőmérséklet és nedvesség mérése), továbbá egy, a vevői igényekhez igazított vezérlőszekrény teheti teljessé. Azonban a gyakorlatban, ha az automatizált működés nem elvárás, az elektromos fűtési rendszer mauális be- és kikapcsolása is gyakori megoldás.

 

A táp- és fűtőkábel csatlakoztatása a vezetéken belül, elektromos hegesztéssel kivitelezett.
 


Garancia

10 év garancia a fűtőkábel elektromechanikai működésére.

ELÉRHETŐ TERMÉKEK (bruttó HUF)

MAGNUM MAGNUM Outdoor Cable kültéri fűtőkábel
 • MAGNUM Outdoor Cable kültéri fűtőkábel - 600 Watt - 20 m (30 W/m) 44.000,00 HUF
   
 • MAGNUM Outdoor Cable kültéri fűtőkábel - 1200 Watt - 40 m (30 W/m) 71.000,00 HUF
   
 • MAGNUM Outdoor Cable kültéri fűtőkábel - 1900 Watt - 63,3 m (30 W/m) 100.000,00 HUF
   
 • MAGNUM Outdoor Cable kültéri fűtőkábel - 3400 Watt -113,3 m (30 W/m) 171.000,00 HUF
   
Jelmagyarázat
Raktáron
 
7 munkanap
 
Külön kérésre
 
Ismeretlen
 
Kosárba
Kedvencekben