MAGNUM Outdoor Mat kültéri fűtőszőnyeg

A kültéri fűtőszőnyeg kimondottan járdák és kocsibejárók, illetve kisebb kültéri útfelületek fűtésére lett kiakítva.

Az ún. fűtőszőnyegben használt fűtőkábel hurkok távolsága egy rögzítő szalag párral kerül rögzítésre, 300 Watt/m2 egységnyi hőteljesítményt biztosítva. A rögíztő szalagok igény esetén szabadon vághatók, a fűtőkábel pedig hajlítható.
Telepítése a rögzített hurok távolságnak és az 50 cm-es rögzített szélességnek köszönhetően rendkívül gyors és egyszerű, egyedül arra kell figyelni, hogy a fűtőkábel nem vágható, és telepítéskor a kábel szakaszok egymást nem keresztezhetik, egymásra nem fektethetők.

 

A MAGNUM kültéri fűtőszőnyegek fejlett technológiáját két kültéri szenzor (kültéri hőmérséklet és nedvesség mérése), továbbá egy, a vevői igényekhez akár egyedileg is igazított vezérlőszekrény egészíti ki. Sok esetben azomban, ha az automatizált működés nem elvárás, a felhasználók manuális módon kapcsolják be és ki az elektromos felületfűtési rendszert.

 

A táp- és fűtőkábel csatlakoztatása a vezetéken belül, elektromos hegesztéssel kivitelezett. A fűtőkábel mechanikai sérülések elleni védelmét, valamint a kábel okozta elektromágneses sugárzása ellen egy alumínium tok nyújt védelmet. Így a kábel nem okozhat interferenciát a mobiltelefonokban, elektromos garázskapu nyitó vagy
biztonsági rendszerekben, stb.

 

A fűtőkábelt, az aszfaltba való telepítés esetére egy magas hőállóságú PTFE (Teflon) réteg, míg kívülről egy, a vegyi anyagoknak jól ellenálló PVC réteg borítja.
 


Garancia

10 év garancia a fűtőkábel elektromechanikai működésére.

ELÉRHETŐ TERMÉKEK (bruttó HUF)

MAGNUM MAGNUM Outdoor Mat kültéri fűtőszőnyeg
 • MAGNUM Outdoor Mat kültéri fűtőszőnyeg - 600 Watt - 0,5 x 4 m (300 W/m2) 57.000,00 HUF
   
 • MAGNUM Outdoor Mat kültéri fűtőszőnyeg - 1500 Watt - 0,5 x 10 m (300 W/m2) 109.000,00 HUF
   
 • MAGNUM Outdoor Mat kültéri fűtőszőnyeg - 2400 Watt - 0,5 x 16 m (300 W/m2) 150.000,00 HUF
   
 • MAGNUM Outdoor Mat kültéri fűtőszőnyeg - 3000 Watt - 0,5 x 20 m (300 W/m2) 184.000,00 HUF
   
Jelmagyarázat
Raktáron
 
7 munkanap
 
Külön kérésre
 
Ismeretlen
 
Kosárba
Kedvencekben